Wie is Sas?

Tja, wie ben ik… Of is het wie wil ik zijn… Of ben ik zoals ik denk dat anderen denken dat ik ben of zou moeten zijn… Een twijfelkont dus, maar al geruime tijd bezig met het ontdekken wie ik echt ben. Waar ik goed in ben, wat ik leuk vind om te doen, wat de wereld volgens mij mooier kan maken en waar ik om gewaardeerd word.

Ik ben graag creatief bezig en het schrijven van deze hersenspinsels valt daar ook onder. Uit nood geboren toen ik in juni 2017 met een burn-out uitviel. Mijn hoofd was een grote chaos en ik zocht iets om daar vanaf te komen. Dat werd dus een Sas-doet-ook-mee-blog. Een dagboek over de voortgang van mijn burn-out. Hoe ik stapje voor stapje weer beter werd. Maar ook over mijn zoektocht naar hoe ik weer zo snel mogelijk beter kon worden en de lange hobbelige weg die het uiteindelijk werd. En hoe het schrijven me daarbij hielp en nog steeds helpt.

Verder ben ik gewoon Saskia, geboren in 1964 en woonachtig in Kortenhoef, een klein dorpje vlakbij Hilversum. Ik ben getrouwd met Winfried en (schoon)moeder van 3 geweldige mannen en een net zo geweldige vrouw.

India, november 2018

Wil je me persoonlijk iets vragen? Of heb je misschien tips, op- of aanmerkingen over mijn schrijfstijl en/of mijn blogs? Stuur me dan vooral een bericht via onderstaand contactformulier, ik sta altijd open voor positieve feedback.