Het zit erop!

Wat is dat toch een heerlijk gevoel, het moment dat je na de laatste schooldag thuiskomt.

Als een pro heb ik mijn schooltas in de hoek gegooid, die heb ik de komende 6 weken niet nodig. Zes hele donderdagen geen school en dus zeker de komende maand even geen boeken lezen, opdrachten inleveren, uittreksels maken en alles in m’n hoofd stampen.

Heerlijk genieten van het idee van vakantie hebben. Lekker de benen op tafel, glaasje wijn erbij en proosten op de vrijheid. Santé!

De vraag of ik ooit weer kan wennen aan het snelle bestaan van werken, naast het huishouden en alles wat daarbij komt kijken, zit wel nog steeds in mijn hoofd. Maar ik ben vast besloten om gewoon door te gaan, elke keer een stapje verder. Vanaf september ga ik 2 dagen per week stage lopen bij een huisarts in Amersfoort. De praktijk zal moeten uitwijzen of dit mijn weg is.

Morgen ga ik maar eens bedenken wat ik mee wil nemen naar Ierland. Maandagmiddag vertrekken we voor een ‘we zien wel tot hoe ver we komen’-vakantie van 3 weken langs de Wild Atlantic Way. De eerste trip van mijn verlanglijstje.
Ik kijk uit naar woeste golven langs de ruige kust, bij voorkeur zonder regen, het groene landschap, de Ieren en hun eten en vooral naar elke avond een spectaculaire zonsondergang. Het hoe en wat, mét foto’s hou ik natuurlijk weer bij. 

Fijne vakantie!

Photo by Trevor Cole on Unsplash

 

4 gedachten over “Het zit erop!”

 1. Lieve Sas,
  Klinkt woest aantrekkelijk die vakantie plannen van jullie?
  Geniet van alle rust en uitdagingen en zeker weten dat je over 6 weken vol goede moed weer gaat beginnen aan school en stage.
  Wij vertrekken maandagnacht.

  Zie je snel weer,
  Knuffels ❤️

  Beantwoorden
  • Hahaha, leuke woordspeling. ??

   Dank je wel lieve Denise, ik wens jullie ook een heerlijke, ontspannen en rustige vakantie.
   Goede reis en tot gauw.
   Dikke kus! ❤️

   Beantwoorden
 2. Lieve Sas, wat een heerlijk bericht. Lekker vakantie !! En het mooie weer komt eraan, hopelijk ook in Ierland. Wat een prachtige vakantiebestemming. Heerlijk genieten en uitgerust thuiskomen. Ik kijk uit naar je foto’s! Veel plezier en lekker ontspannen. XXX d’overbuuf.
  ps Loeki wordt verzorgd ??

  Beantwoorden

Toe maar, een reactie mag! ☺︎

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.